Soluții viitoare pentru reducerea riscurilor în bucătăriile casnice

Nofima și Universitatea Dunarea de Jos din Galați organizează Conferința SafeConsume în perioada 27-28 iunie 2022 la București, România

În această conferință, veți primi o introducere de ultimă generație în practicile consumatorilor care afectează riscul de infecție alimentară și o serie de strategii pentru a reduce acest risc. Programul este o combinație de prezentări scurte, demonstrații și dezbateri. De asemenea, sunteți invitat să participați cu propriile idei, produse, constatări sau punct de vedere printr-un pitch sau poster.

Mai multe informații pe site-ul conferinței!

Aproximativ 40% din toate bolile alimentare raportate în Europa sunt dobândite din alimentele consumate acasă și este nevoie de noi abordări pentru a ajuta consumatorii să reducă riscul. Este necesară o combinație de
strategii, inclusiv infrastructuri materiale care ajută la comportamente sigure, abilități și cunoștințe îmbunătățite și o politică incluzivă de siguranță alimentară.

Conferința va fi de interes pentru actorii politici, oamenii de știință, comunicatorii de risc, educatorii și oricine este interesat de siguranța alimentară la partea consumatoare a lanțului.

Vă rugăm să vă înregistrați