Ce reactie a avut fostul Presedinte ANPC pe Facebook

Claudiu Daniel Dolot a fost schimbat din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, in locul lui fiind numit Mihai Culeafa, conform unei decizii a premierului interimar, Florin Citu, noteaza Agerpres.

Mihai Culeafa a fost pana la data acestei decizii vicepresedinte al ANPC si a coordonat, impreuna cu Paul Anghel, director general al autoritatii, actiunile de control derulate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor in ultima perioada.

Claudiu Dolot fusese numit in functia de presedinte al ANPC la finele lunii februarie 2021, in locul lui Eduardt Cozminschi.

Dolot sustine intr-o postare pe Facebook ca in timpul mandatului sau a desfasurat „un adevarat maraton al campaniilor de informare, educare si preventie”, dar si foarte multe controale, astfel incat drepturile consumatorilor sa fie respectate.Chaotic Clothing -  - anpc mfx 1070x600 1 770x447 - Ce reactie a avut fostul Presedinte ANPC pe Facebook -

„Astazi, am aflat ca mandatul meu de presedinte al ANPC s-a incheiat. Problemele sunt mereu dupa usa biroului, iar oamenii de astazi si de maine trebuie sa inteleaga ca din birou nu se observa lucrurile foarte clar, ci de pe teren, acolo unde trebuie sa se alinieze normalitatii si cerintelor oamenilor. Asa mi-am construit intreaga cariera, prin foarte multa munca si fiind intr-un contact permanent cu oamenii. Personal, consider ca am invatat aceasta lectie si ca randamentul meu din fruntea ANPC a fost doar pentru a proteja consumatorii, dar mai ales pentru a le arata respectul cuvenit. Astazi se incheie misiunea mea din fruntea ANPC, insa drumul meu catre a construi un viitor mai bun continua. Pe timpul mandatului am desfasurat un adevarat maraton al campaniilor de informare, educare si preventie, dar si foarte multe controale, pentru a ne asigura ca drepturile consumatorilor sunt respectate. Am reusit sa ma tin de cuvant si sa imi respect principiile, din prima zi de mandat si pana la finalul acestuia!”, a scris joi seara, pe reteaua de socializare, fostul sef al ANPC.

 

Sursa: https://www.euractiv.ro/politic-intern/seful-anpc-care-a-demarat-un-maraton-de-controale-inainte-de-black-friday-demis-de-citu-26299?cfcc

Your Comment

Leave a Reply Now

Your email address will not be published. Required fields are marked *