Siguranța alimentară europeană de la vânzare cu amănuntul la furculiță

Raportul este rezultatul efortului de lucru în echipă depus de sociologi, antropologi, microbiologi alimentari și experți în siguranță alimentară din instituțiile implicate în proiectul SafeConsume.

Editorii Raportului sunt:

Silje Elisabeth Skuland, sociolog la Universitatea Metropolitană Oslo, cercetător la SIFO și lider al WP1 în proiectul SafeConsume, iar autorii, prezentați în ordine alfabetică, sunt: ​​Daniela Borda (UGAL), Pierrine Didier (INRAE), Loredana Dumitraşcu (UGAL), Vânia Ferreira (UCP), Mike Foden (KEEL), Solveig Langsrud (NOFIMA), Isabelle Maître (ESA), Lydia Martens (KEEL), Trond Møretrø (NOFIMA), Christophe Nguyen-The (INRAE), Anca Ioana Nicolau (UGAL), Cristina Nunes (UCP), Thea Grav Rosenberg (OsloMet, SIFO), Silje Elisabeth Skuland (OsloMet, SIFO), Helene Maria Fiane Teigen (OsloMet), Paula Teixeira (UCP) și Monica Truninger (ISCUL) .

Raportul este disponibil la adresa

https://fagarkivet-hioa.archive.knowledgearc.net/handle/20.500.12199/3112


Sursa Foto: https://www.ceccarbusinessmagazine.ro/ue-sporeste-transparenta-in-ceea-ce-priveste-siguranta-alimentara-a5014/