„GUSTURI ROMÂNEȘTI DE LA GOSPODARI” – O REȚEA DE PESTE 140 DE PRODUCĂTORI LOCAL

Programul „Gusturi Românești de la Gospodari” dezvoltat de Mega Image a ajuns la o rețea de peste 140 de producători local. Retailerul Belgian Mega Image continua, pentru al șaselea an consecutiv, programul „Gusturi românești de la gospodari”, ce include peste 140 de fermieri care cultivă legume pe o suprafață totală de peste 86 de hectare.

„Programul Gusturi Românești de la Gospodari” aduce beneficii și pentru producători, de la stabilitate financiară la formarea lor continua în legumicultura prin consultanță de specialitate, cu impact direct asupra agriculturii locale. Vom continua investiția în acest program pentru a face cu adevărat o diferență în calitatea produselor pe care le oferim clienților, din producția locală,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Încă de la lansarea programului, Mega Image a alocat o echipă coordonată de un inginer agronom, care le-a oferit producătorilor consultanță pe întregul parcurs al culturii, de la analiza solului și a apei, la furnizarea și plantarea semințelor, până la tratarea culturii pe perioada creșterii și la verificarea finală a recoltei.Chaotic Clothing - „gusturi romÂneȘti de la gospodari” – o reȚea de peste 140 de producĂtori local - mega 2 380x380 - „GUSTURI ROMÂNEȘTI DE LA GOSPODARI” – O REȚEA DE PESTE 140 DE PRODUCĂTORI LOCAL -

Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 705 de magazine în București, Cluj-Napoca, Connstanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Bacău și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go și Gusturi Românești.

Your Comment

Leave a Reply Now

Your email address will not be published. Required fields are marked *