Bebe Bucovina a venit la copiii de la Fundeni

Apa este vitală ființelor umane! Un om poate supraviețui o lună fără hrană, dar numai o săptămână fără apă. Vrei să-ți menții greutatea potrivită? Bea apă! Ajută digestia și reglează apetitul. Vrei să ai un aspect sănătos? Bea apă cu încredere! Este bine să consumi o apă cu pH neutru (7-8)

70% din tine este apă! Bebelușii au 10% în plus la naștere.

70,8% din suprafața Pământului + apă. Exact ca în corpul uman!

Apa din subteran are un conținut constant de minerale și este izolată de poluare, față de cee ace de la suprafață.

Ți-e sete? Este primul semn al deshidratării! E posibil să fi pierdut deja 1% din cantitatea totală de apă din corp.

Chaotic Clothing - bebe bucovina a venit la copiii de la fundeni - cristina1 770x447 - Bebe Bucovina a venit la copiii de la Fundeni -

Două Doamne cu suflet mare, Corina Ganceanu și dr. Cristina Stoica, alături de Președintele ACPA România, Mihai Panait.

Ești oboist și te concentrezi greu? Hidratează-te repede! Deshidratarea blochează toxinele în organism și ne afectează starea de bine.

Un tandam pentru sănătatea copiilor!

Am citat dintr-un atractiv pliant al firmei Rio Bucovina; și am citat exact aproape toate „învățăturile” comunicate de Departamentul de Marketing pentru că informațiile mi s-au părut limpezi ca apa de izvor, proaspete ca roua dimineții și clare ca o apă fără reziduri minerale.

La începutul lunii martie, Rio Bucovina a oferit Clinicii de Nefrologie și Dializa Pediatrică din cadrul IC Fundeni, printr-un contract de sponsorizare generos, o cantitate de 352 cutii Bebe Bucovina 3L (ceea ce înseamnă 2 paleți). De remarcat că în Rețeaua Carrefour o cutie se vinde la prețul de 21,20 RON. Acțiunea a fost sprijinită și intermediată de ACPA România „Optimum Cibum”, parte a unui proiect de implicare, alături de mari producători, în a asigura copiilor și persoanelor aflate în dificultate a unor produse de strictă necesitate.

Chaotic Clothing - bebe bucovina a venit la copiii de la fundeni - cristina 2 770x447 - Bebe Bucovina a venit la copiii de la Fundeni -

Mulțumiri speciale adresăm doamnelor Carmen Radu (Marketing Manager) și Corina Ganceanu (Project Manager), extrem de receptive și generoase, cu care deja am colaborat în cadrul Proiectului „Sănătatea este o stare de bine. Tu ești bine?”, proiect în cadrul căruia Bucovina le prezintă elevilor rolul și importanța hidratării corecte cu o apă de calitate pentru un stil de viață sănătos și echilibrat.

 

Dr. Cristina Stoica (Șef Secție) și Dr. Mariana Vasilescu (Coordonator Stație Dializă) au participat din partea Clinicii la deschiderea simbolică a primei cutii de Bebe Bucovina, acțiune care s-a desfășurat și cu sprijinul cald și entuziast al copiilor de pe etajul pe care este situate Secția III, Clinica Pediatrie.

Bucuria de a oferi, a partenerilor de la Rio Bucovina, s-a întâlnit cu competența și altruismul personalului medical din cadrul Clinicii de Nefrologie și Dializă Pediatrică. Am fost mândri că ne-am implicat în această acțiune de „hidratare” a sufletului, adevărat izvor de bine și de binefacere.

Your Comment

Leave a Reply Now

Your email address will not be published. Required fields are marked *